Ghost of Tsushima je připraveno k vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost of Tsushima je připraveno k vydání

Ghost of Tsushima je připraveno k vydání

David Plecháček

David Plecháček

23. 6. 2020 07:23 1
Reklama

Ačkoliv se veškerý zrak aktuálně upíná směrem ke stále čerstvému The Last of Us Part 2, někteří majitelé PlayStationu se začínají obracet k další velké exkluzivní hře, která vyjde dřív, než se stačíme nadít. Ghost of Tsushima má naplánované datum vydání na 17. července a v cestě mu už nic nestojí.

Vývojáři mají hotovo. Na oficiálním Twitteru studia Sucker Punch se objevila zpráva, že je vývoj tzv. gold. Teď už se budou jen ladit poslední mušky, připravovat opravné balíčky, případně dodatečný obsah. V neposlední řadě zamíří titul do lisoven, kde se budou vytvářet fyzické edice hry.

Že vývoj minimálně v poslední době neprobíhal úplně standardním způsobem dokládá i koláž, na níž jsou zobrazení členové studia, kteří však nejsou v kancelářích, ale ve svých domovech. Poslední měsíce totiž Tsushima vznikala v důsledku koronavirové krize na dálku. I kvůli ní došlo k odkladu z 26. června na aktuálně stanovené datum vydání, vývojáři by však zjevně stihli i původní termín, odmyslíme-li si však potřebný čas na distribuci. Druhým důvodem odkladu však bylo odložení The Last of Us Part 2, obě hry by vyšly krátce po sobě.

Mezi tím došlo i ke zhodnocení a udělení ratingu ESRB. Ghost of Tsushima si nepřekvapivě odnáší rating M. Ani popis hry nepřekvapí, rating výslovně zmiňuje sekání končetin nebo hlav a s nimi související efekty krve. Násilí obsahují i cutscény. A můžeme se těšit i na odhalené pozadí ve scéně, kdy se někdo koupe v horkých pramenech. Pohorší nás sám Jin, nebo nějaká sličná gejša?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama