EGS hlásí 61 mil. aktivních uživatelů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EGS hlásí 61 mil. aktivních uživatelů

EGS hlásí 61 mil. aktivních uživatelů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 6. 2020 16:53 2
Reklama

Rozdávání Epic Games Store vás v minulosti asi neminulo, v květnu se ale Epic Games Store rozhodl posunout velikost her na úplně jinou úroveň, a spustil marketingovou kampaň The Vault. Trezor tak tradičně ukázal každý týden novou hru, tentokrát ale šlo o těžkotonážní tituly jako Grand Theft Auto 5.

V rámci kampaně došlo celkem na tři hry, a to již zmíněné Grand Theft Auto V, Borderlands: The Handsome Collection a Civilizaci 6. Následně nám vedení rozdalo i ARK, to se ale do kampaně již nepočítá. A jak nyní Epic ukazuje, jednalo se o velký úspěch.

"Od vydání Epic Games Store jsme vždy chtěli vytvořit obrovskou akci okolo našeho velmi úspěšného týdenního programu Freee Games, a dát něco skvělého hráčům po celém světě. A rozhodli jsme se do toho jít po velkém.“ Tvrdí Steve Allison, generální ředitelka Epic Games Store.

V květnu zaznamenala konkurence Steamu 61 milionů aktivních uživatelů a maximum 13 milionů zákazníků v jednu chvíli. Je otázkou, jak velká část zákazníků na platformě zůstane. K porovnání Steam hlásí 100 milionů uživatelů a rekord je 24,5 milionů hráčů v jednu chvíli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama