WB registruje domény pro Suicide Squad
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WB registruje domény pro Suicide Squad

WB registruje domény pro Suicide Squad

David Plecháček

David Plecháček

22. 6. 2020 12:56 5
Reklama

Otázka zůstává i po letech stále stejná, nezodpovězená. Na čem pracují vývojáři v Rocksteady? Od své poslední hry, kterým byl Batman, se neustále řeší, jestli netopýřího muže nadobro opustí a pustí se do další etapy, která bude lemována jinými postavami. Ale kterými? Dlouhou dobu se zdálo, že půjde o Suicide Squad, později ale misky vah převážily na stranu Supermana. Vyberte si!

V neprospěch nejznámějšího superhrdiny na světě hraje jeho nepřemožitelnost. Je možné, že někdy s jeho vlastní videohrou Rocksteady koketovali, poslední informace nás však opět vrací k původním únikům o Suicide Squad. Poslední se objevily na diskuzním fóru Resetera, na němž uživatel DriftingOrbit zveřejnil několik domén, které patří společnosti Warner Bros., tedy firmě, pod níž Rocksteady spadá.

Ta první je nejlogičtější a nepřímější, suicidesquadgame.com zřejmě nikoho nepřekvapí. Další doména už je trochu krkolomější, ale odkazuje k tomu samému: suicidesquadkillthejusticeleague.com. Ve hře je však ještě třetí doména, ta ale nemusí odkazovat k dílu Rocksteady. Stránky gothamknightsgame.com mohou být připraveny na novou hru studia WB Montréal, které mělo převzít vývoj Batmana. Všechny tři adresy registrovala společnost MarkMonitor, která stojí i za Wbgames.com.

Informace dobře zapadají do mozaiky informací, které se k nám od roku 2015, kdy vyšel Arkham Knight, dostávají. Sluší se poznamenat, že Warner Bros. měli přispět vlastní tiskovou konferencí v předvečer E3, akce byla ale stejně jako samotná E3 v Los Angeles zrušena ještě před tím, než ji mohla společnost vůbec oznámit. Aktuálně tak není zřejmé, jestli se se svými hrami odněkud přihlásí. WB Games se údajně mají účastnit srpnové akce DC Fandome, jestli ale dojde na nějaké odhalení právě tam, se zdá být nepravděpodobné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama