V červenci dojde k odhalení UFC 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V červenci dojde k odhalení UFC 4

V červenci dojde k odhalení UFC 4

David Plecháček

David Plecháček

22. 6. 2020 09:28 2
Reklama

Ačkoliv za námi máme letošní EA Play, příliš nových oznámení na něm neproběhlo. Josef Fares představil novou kooperativní hru It Takes Two, studio Zoink představilo po Fe další menší hru, Into the Random, a vývojáři z Criterionu ukázali, jak mohou vypadat auta na nové generaci konzolí. A také se oznámilo nové Skate, jen už nezaznělo, že možná půjde o mobilní hru. EA má přitom ve vývoji mnohem více her.

Otázkou je, proč jsme je neviděli přímo na akci. Nejde jen o tituly, které uvidíme někdy do konce roku, ať už jde o Need for Speed nebo cokoliv jiného, ale i o hry, které vyjdou mnohem dříve. Jmenovitě sporty. FIFA se dočkala nic neříkající ukázky, stejně tak Madden. NHL tradičně absentovalo. Ale podle všeho třeba už v červenci dojde k odhalení nového UFC.

O nové hře víme díky oficiálnímu twitterovému účtu organizace UFC. To láká na nadcházející podnik UFC 251, během nějž by mělo dojít na trojici titulových zápasů. V reklamním materiálu je ale v dolním rohu i logo EA Sports s poznámkou, že kromě lítého boje dojde k oficiálnímu odhalení UFC 4.

UFC 251 tak bude mít 11. července další tahák, vedle souboje Petra Yana s José Aldem, Alexandera Volkanovského s Maxem Hollowayem a Jéssicy Andradeové s Rose Namajunasovou. Co od UFC 4 čekat? Údajně má jít o titul, který vyjde jak na současné, tak nadcházející generaci konzolí, a mezi hratelnými hráči mají být boxeři Tyson Fury a Anthony Joshua. S mixem sportovců z jiných sportu si UFC pohrávalo už v posledním díle, v němž nechyběl Mike Tyson.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama