FIFA 21 bude na PC stejná jako na PS4 a XO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 21 bude na PC stejná jako na PS4 a XO

FIFA 21 bude na PC stejná jako na PS4 a XO

David Plecháček

David Plecháček

22. 6. 2020 09:51 3
Reklama

Sledovali jste se zaujetím EA Play a čekali na záběry ze série FIFA? Těžko říct, jestli vám ukázka stačila, ale FIFA byla přítomna. Zároveň zaznělo, že FIFA 21 bude čerpat ze síly next-gen konzolí a díky SSD se bude například rychleji načítat. Od té doby ale hráče soustavně zklamává, nejprve majitele Nintenda Switch, posléze majitele PC.

Situaci na Switchi jsme popisovali v této novince, ale v podstatě jsme takový přístup Electronic Arts čekali. Tamní díl bude opět spíše levobočkem, bude se jmenovat Legacy Edition, ale kromě aktualizovaných soupisek, zápasové grafiky a menu se toho příliš nezmění. To na počítačích by ale měla být situace opačná, prakticky cokoliv, co bude na PS5 a Xboxu Series X by mělo být i tam. Nebo ne?

Ne. Pokud zabrousíme na oficiální stránky společnosti do sekce často kladených otázek, FAQ, je zde hned na prvním místě uvedeno, že PC verze bude identická s tou, která vyjde na PlayStationu 4 a Xboxu One. Ačkoliv je zpráva poměrně jasná a stručná, EA dodává, že k tomuto tématu poskytne více informací v nadcházejících týdnech.

Mezi majiteli počítačů tak zavládá zklamání. Sice se někteří mohou radovat z toho, že už nebudou muset využívat Origin, ale budou si muset nový ročník pořídit skrze Steam, zároveň je ale jasné, že nepůjde o nejlepší verzi na trhu.

Bez zajímavosti se neobejde ani to, že zatím není zřejmé, kdo bude tváří nového ročníku. Neví se ani, jestli dojde na podporu meziplatformního cross-play. V rámci EA Play ale EA ukázalo, že cross-play hodlá do svých her implementovat, po téměř dvou letech dorazí například do Apex Legends. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama