DLC probudilo zájem o Pokémon S&S
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC probudilo zájem o Pokémon S&S

DLC probudilo zájem o Pokémon S&S

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 6. 2020 12:34
Reklama

Tituly Pokémon Sword and Shield platily až do dob Animal Crossing: New Horizons za největší prodejní úspěch konzole Nintendo Switch, překonaly několik rekordů a měly našlápnuto k úplnému vrcholu žebříčku platformy. Roztomilá zvířátka na ostrově je sice na začátku letošního roku s přehledem překonala, Pokémoni se ale znovu ozývají skrze DLC.

Žebříček prodejů fyzických kopií ve Spojených královstvích (ze kterého mimojiné vzešla zpráva o prodejích The Last of Us Part II) odhalil, že vydání DLC Isle of Armor, které je první částí season passu hry, pořádně nakoplo prodeje titulů. Do top 10 žebříčku se tak vrátil Pokémon Sword, a to konkrétně na 9. místo, kam se posunul z 15. místa minulý týden. Mezitýdenní nárůst prodejů je dle webu Gamesindustry.biz až 51%.

Sesterský Shield si paradoxně o místo pohoršil, z předchozího 21. spadl na 22., i on ale zaznamenal mírný nárůst a za pád zřejmě může spíše stále rostoucí čísla prodejů her obecně.

Zatím nevíme jak přesně se prodává samotný rozšiřující balíček. Ten přidává novou lokaci s vlastním příběhem, řadu Pokémonů, a to úplně nových i těch, kteří zatím v regionu Galar absentovali, a několik nových prvků hratelnosti. Na podzim na něj naváže rozšíření Crown Tundra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama