Sledujte gameplay ze SW: Squadrons
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte gameplay ze SW: Squadrons

Sledujte gameplay ze SW: Squadrons

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 6. 2020 07:00 1
Reklama

Začátkem týdne došlo k představení vesmírné akce Star Wars: Squadrons. Krom úvodního traileru se k nám dostaly základní informace, na gameplay ukázku jsme si však museli počkat do dnešního rána. Konala se totiž prezentace EA Play, na níž byla novinka ukázána v akci.

Singleplayerová kampaň nabídne příběh dvou pilotů, jejichž osud je svázán s rovnováhou síly v celé galaxii. Dění navazuje na události šesté epizody, představí se celá řada postav, objevit by se měli také staří známí.

Větší část traileru se pak věnovala multiplayerové složce. Základem jsou letky o pěti pilotech na každé straně. Vybírat lze z osmi lodí, které lze zařadit do konkrétních kategorií. Hráči mohou usednout do univerzálního letounu (Fighter), rychlé stíhačky (Interceptor), podpůrného stroje (Support), nebo do malého bombardéru (Bomber). Každá třída má své pro a proti, bude hodně záležet, jak se členové daného týmu dokážou vzájemně podpořit. Sehraná letka je samozřejmě klíčem k úspěchu. Autoři také ukázali dostupné režimy. Zatímco Dogfight nabídne klasické 5v5 souboje, ve Fleet Battles se hráči zúčastní několikafázové bitvy.

Vesmírná plavidla lze navíc poupravit díky dalším komponentům, autoři jich přislíbili přes padesát. Samozřejmostí jsou pak kosmetické úpravy. Nahlédli jsme také přímo do kokpitu, autoři vysvětlili funkci několika displejů. Z nich lze získat informace ohledně rychlosti, nabití laserů, paliva nebo technického stavu vesmírného plavidla.

Sluší se připomenout, že hra podporuje virtuální realitu, brýle lze nasadit během hraní na PC a PS4. Krom toho byl potvrzen cross-platform multiplayer. Star Wars: Squadrons vychází 2. října na PC, Xbox One a PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama