Josef Fares představil adventuru It Takes Two
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Josef Fares představil adventuru It Takes Two

Josef Fares představil adventuru It Takes Two

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 6. 2020 08:00
Reklama

Josef Fares zkraje týdne naznačil, že se také objeví na akci EA Play, spekulace dokonce poukazovaly na možné oznámení další hry z produkce studia Hazelight. A to se skutečně stalo. Představena byla adventura It Takes Two.

Fares je známý svou slabostí pro kooperativní zážitky, což se v jeho hrách odráží. Na kontě má povedenou adventuru Brothers: A Tale of Two Sons, v roce 2018 pak ve velkém zabodoval s filmově laděným A Way Out. It Takes Two v tomto ohledu nebude vybočovat, čerstvě oznámená hra je taktéž koncipována jako zážitek pro dva hráče.

Těm se tentokrát dostanou do rukou dvě panenky. Vytvořila je Rose, malá holčička, která to bohužel nemá jednoduché. Její rodiče si totiž prochází manželskou krizí, což dcera nese s těžkým srdcem. Panenky jakýmsi kouzlem ožívají a stávají se součástí nového příběhu.

Sám Fares hru popisuje jako akční adventuru, zároveň by se ale podle něj dala označit jako plošinovka. Slibuje poctivou hratelnost skloubenou se zajímavým vyprávěním. Neváhá také dodat, že se hráči s něčím podobným ještě nesetkali.

Na další detaily si budeme muset počkat. It Takes Two vyjde během příštího roku, konkrétní datum vydání stanoveno není. Zatím také není jasné, na jaké platformy míří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama