Codemasters vydají Dirt 5 začátkem října
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Codemasters vydají Dirt 5 začátkem října

Codemasters vydají Dirt 5 začátkem října

David Plecháček

David Plecháček

19. 6. 2020 14:48
Reklama

Krátce poté, co jsme se dozvěděli, že FIFA 21 vyjde 9. října, připadlo na toto datum další hra. Opět se bude sportovat, ale tentokrát nebudeme ždímat na krev lidská těla, ale budeme testovat, co všechno dokáží stroje, jež smrdí benzínem. Na tento den totiž připadá vydání nového Dirt.

Takové datum bychom zřejmě netipovali. Dirt 5 totiž bylo jednou z her, které se ukázaly na prezentaci Xboxu 20/20 minulý měsíc s grafikou těžící z nové generace konzolí. Ačkoliv datum vydání Xboxu Series X ani PlayStationu 5 neznáme, očekáváme, že obě konzole vyjdou až o měsíc později, někdy v průběhu listopadu. Prvně by tak Dirt mělo vyjít na PC, PS4 a Xboxu One, na nových konzolích až s odstupem, dost možná v jejich den vydání.

Trailer, který datum oznámil, se však soustředí primárně na něco jiného – na kariéru. Víme, že jejími hvězdami bude dvojice moderátorů podcastu fiktivního podcastu Past Gas, James Pumphrey a Nolan Sykes. Té propůjčila hlas dvojice Troy Baker a Nolan North, tedy hvězdy, které se spolu setkaly například při vývoji Uncharted 4. Společnými silami by měli komentovat to, co se ve hře bude dít. Co na své role říkají, si můžete pustit ve videu A Racing Story, Amplified.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama