Horizon Forbidden West vyjde příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horizon Forbidden West vyjde příští rok

Horizon Forbidden West vyjde příští rok

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 6. 2020 09:41 7
Reklama

Při odhalování her na PlayStation 5 se ukázalo i několik exkluzivit, mezi nimi například pokračování série Horizon s podtitulem Forbidden West. V tom se opět převtělíme do Aloy, která bude mít za úkol nejen bojovat s okolními kmeny, ale také vyřešit záhadu tajemné nemoci rozšiřující se po celém světě.

Druhý díl se bude odehrávat ve světě, který se rozléhá od státu Utah až po západní pobřeží Tichého oceánu. Svět má být díky síle PlayStationu 5 detailnějším, živějším a pohlcujícím. Mathijs De Jonge, režisér hry, pak zmiňuje, že díky rychlému SSD by Forbidden West měl být téměř bez načítací obrazovky, a pokud budeme rychle cestovat přes mapu nebo si načteme hru od posledního checkpointu, nemáme téměř narazit na načítací obrazovky.

Co se samotného obsahu týče, kromě mnoha jezer a řek, ve kterých může Aloy plavat, potkáme i spoustu nových robotických příšer. Mezi nimi se vyjímá i obrovský robotický mamut, který už sám o sobě je ve volné přírodě velmi nebezpečným. Do toho ale vstupují i kmeny, některé přátelské, a některé naopak nepřátelské se schopností ochočit robotické příšery. Onen mamut společně se zbraněmi a vybavením kmenů je pak velmi nebezpečnou zbraní.

Aby problémů a výzev nebylo málo, ve světě se rozšiřuje tajemná červená plíseň postihující nejen zvířata, ale i počasí nebo plody a jídlo pro kmeny. Ty pak kvůli jeho nedostatku trpí hladem. Horizon Forbidden West ale nakonec nebude launch titulem, jelikož Jonge prozradil, že Guerrilla Games míří na vydání v příštím roce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama