Steam Game Festival nabídne stovky her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steam Game Festival nabídne stovky her

Steam Game Festival nabídne stovky her

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 6. 2020 08:10 1
Reklama

Včerejším úderem 19. hodiny se na Steamu oficiálně spustil Steam Game Festival, týden trvající akce, během které se na Steamu koná spoustu akcí – od livestreamů her po AMA nebo diskuze s vývojáři. Troufáme si říct, že největší lákadlem pro hráče bude nabídka obrovského množství demoverzí na vyzkoušení.

Počet se nedá ani odhadnout, jelikož vývojáři do nabídky neustále přidávají další a další tituly. Nabídka demoverzí je ale skvělou příležitostí, jak si vyzkoušet hru ještě před jejím vydání bez toho, abyste si jí museli předobjednat a případně dostali přístup do bety měsíc před vydáním. Nebo můžete naskočit do her, které byste za normálních okolností jenom přešli.

Je téměř nemožné doporučit všechny skvělé hry, které se na Steamu nyní nachází, přeci jen teď je k dispozici 1200 demoverzí. Na domovské obrazovce na vás ale vyskočí například Destroy All Humans!, remake klasiky pod hlavičkou THQ Nordic. Grounded vás zase zmenší a postaví do zahrady před vaším domem. Vaším úkolem je se ubránit okolním nepřátelům a postavit si vlastní přístřešek. Osobně sem pak vyzkoušel Cartel Tycoon, mikromanagement strategii v níž přeberete drogový kartel. Musíte se nejen snažit vyrobit dostatek drog, ale také udržovat přiměřeně naplněné sklady, prát špinavé peníze nebo bojovat s okolními kartely. Své favority ale můžete hledat na dedikované stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama