Operation Steel Wave dorazila do R6S
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Operation Steel Wave dorazila do R6S

Operation Steel Wave dorazila do R6S

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 6. 2020 09:17
Reklama

O nové operaci do Rainbow Six Siege jsme již v minulosti informovali, a to vzhledem k úniku operátorů (ještě před Samem Fischerem). Operace ale za tu dobu už urazila celou vývojovou cestu, a včera se konečně dostala do hry. Hráči live-service hry tak dostávají kromě dvou nových operátorů taktéž nový kus vybavení a „novou“ mapu.

Prvním operátorem je útočník Ace s unikátním gadgetem S.E.L.M.A. dovolující postupně odpalovat vyztužené zdi, podlahu i strop. Na podlaze či stropu jde o jeden výbuch, na zdi se ale trhavina postupně roluje dolu, a to maximálně třikrát.

Obránkyně Melusi zase disponuje zpomalovacím zařízením Banshee Sonic Defence. To lze umístit na stěnu, a jakmile se nepřítel dostane do jeho blízkosti, zařízení začne nepřítele zpomalovat, roztřese mu obraz a Melusi ví, kde se nachází.

Zároveň s tím pak do hry dorazil rework nejspíše nejoblíbenější mapy House, která měla zůstat stejně casual jako původní verze, společně s tím ale měl být House oblíbenějším pro kompetitivní scénu. Zvětšila se velikost mapy, přidaly se nové místnosti a upravil se spawn míst s bombou. Pro všechny operátory dorazilo také nové sekundární zařízení proximity alarm, které na nepřítele v blízkosti upozorní zvukem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama