Novinky z Pokémon Presents
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinky z Pokémon Presents

Novinky z Pokémon Presents

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 6. 2020 13:46
Reklama

Nintendo si na dnes přichystalo video Pokémon Presents odhalující několik aplikací i her spojených s ničím jiným než právě s Pokémony. První oznámení bylo určené zejména pro malé děti a jejich rodiče, věnovalo se totiž mobilní aplikaci Pokémon Smile. To má pomoct rodičům s pravidelným čištěním zubů jejich dětí, a to díky interaktivní hře, ve které děti pomocí čištění zubů získávají Pokémony.

Následovala hra Pokémon Cafe Mix, v níž se staráte o kavárnu pro Pokémony. Připravujete jim nápoje pomocí speciálního puzzle. Hra bude dostupná jak na Nintendo Switch, tak na mobily. Tím ale odhalování nekončí. Třetí oznámení se věnovalo Pokémon Snap. Původní verze vyšla už v roce 1999, hráč v ní prozkoumává ostrov určený pro volně žijící Pokémony. Hráči si své okolí fotí a sledují, jak Pokémoni žijí ve volné přírodě. Hra má vyjít na Nintendo Switch, a to "brzy".

Dále jsme se dočkali vydání Expansion passu pro Pokémon Sword and Shield. Dost možná se ale přeci jen nových her inspirovaných Pokémony dočkáme, další Pokémon Presents je totiž naplánováno už na příští týden, přesněji 24. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama