LotR: Rise to War je mobilní hra od NetEase
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LotR: Rise to War je mobilní hra od NetEase

LotR: Rise to War je mobilní hra od NetEase

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 6. 2020 11:18 1
Reklama

Jestliže o Star Wars mluvíme jako o zapomenuté videoherní sérii, The Lord of the Rings je naprosto mrtvé. Malým šťouchnutím bylo oznámení LotR: Gollum, které je ale stále daleko před vydáním, Shadow of Mordor společně s Shadow of War se zase točí okolo nových postav a jméno filmové i knižní série nenese. MMORPG LotR Online je sice oblíbené a stále běžící, moc nových hráčů si ale nezískává. Na legendární strategické hry ale současná generace stále ráda vzpomíná. A ještě vzpomínat bude muset.

Warner Bros. Interactive společně s čínskou společností NetEase totiž oznámilo novou hru The Lord of the Rings: Rise to War. Oficiální licence má vývojářskému studiu dovolit opřít se o oblíbenou knižní sérii včetně známých míst i ikonických postav. Pro hráče tu ale může být malý háček.

Jedná se totiž o mobilní hru a bohužel stále nevíme žánr hry. NetEase tak bude nejspíše opět cílit na Asii, kde je mobilní hraní extrémně populární. I tak se ale máme dočkat „ohromující grafiky“. „S naší hlubokou zkušeností s tvorbou mobilních her, světovým R&D týmem a čím dál tím větším úspěchem v mobilním trhu po celém světě jsme přesvědčeni, že dokážeme přinést tyto postavy a svět Středozemě k životu, a zaujmout fanoušky po celém světě.“ Tvrdí zakladatel a ředitel NetEase William Ding.

„S NetEase máme skvělého partnera pro The Lords of The Rings: Rise to War, které přinese hráčům mobilní zážitek do tohoto bohatého světa, který hledají. Tato adaptace nám odemkne nové možnosti pro hráčský průzkum ikonického zasazení a postav Středozemě, zatímco si zlepší své schopnosti v boji.“ Tak se k partnerství vyjádřil prezident Warned Bros. Interactive David Haddad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama