Staňte se lovcem příšer v Little Devil Inside
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Staňte se lovcem příšer v Little Devil Inside

Staňte se lovcem příšer v Little Devil Inside

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 6. 2020 05:15 1
Reklama

Na včerejší prezentaci z produkce Sony se představily velké AAA tituly, značný prostor byl ale vyhrazen také pro menší záležitosti. Právě sem spadá Little Devil Inside. Survival adventura se přitom představila už před lety na Kickstarteru.

Příběh vypráví o univerzitním profesorovi, který studuje paranormální jevy. On sám se však přirozeně do nebezpečných průzkumů nehrne, na to má lidi. A právě jeho pomocníka budou ovládat hráči. V záběrech se mladý lovec příšer musí hodně snažit, aby výpravu za dobrodružstvím vůbec přežil. Zatímco riskuje holý život, profesor si užívá poklidné chvíle ve své komfortní zóně.

Autoři ze studia Neostream v roce 2015 uspěli na Kickstarteru, když vybrali přes 300 tisíc australských dolarů. Tehdejší záběry se nicméně od včerejší ukázky značně odlišují. Zdá se, že se hra od té doby značně posunula. Autoři ještě nestihli aktualizovat webové stránky, na nichž jsou momentálně informace o původním prototypu.

Zatím také není známo, kdy Little Devil Inside vyjde, jisté ale je, že se adventury dočkáme na platformách PC, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama