Madden NFL 21 dovolí upgrade na XSX déle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Madden NFL 21 dovolí upgrade na XSX déle

Madden NFL 21 dovolí upgrade na XSX déle

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 6. 2020 07:26 2
Reklama

Jedním ze vstřícných kroků společnosti EA byla možnost získat bezplatně next-gen verzi letošního ročníku populárního simulátoru amerického fotbalu Madden NFL. Problém byl v tom, že při přechodu z Xbox One (S, X) na Xbox Series X měla nabídka platit jen do 31. března příštího roku, týkala se tedy především prvních majitelů nové konzole. Teď ale společnost obrátila a možnost potrvá až do vydání dalšího ročníku.

Nové ročníky Madden vycházejí jako první sportovní hra od EA tradičně  během léta. Právě přelomový ročník 21, který překlene příchod nové generace konzolí, měl hráčům nabídnout nový komfort v podobě bezplatné next-gen verze. V rámci služby Smart Delivery se to týká alespoň platformy od Microsoftu.

Ke změně došlo potichu, nenápadnou změnou textu na oficiálním webu hry. Tiskový mluvčí EA webu Polygon sdělil, že měla být aktualizace prosazena hlasitěji, společnost se ale rozhodla zdržet komentáře v souvislosti se současnou společensko-politickou situací ve Spojených státech. 

Ze stejného důvodu bylo odloženo i samotné plnohodnotné odhalení letošního ročníku Madden. Tradiční akce EA Play nakonec proběhne až 11. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama