Staronový SpongeBob bude mít i multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Staronový SpongeBob bude mít i multiplayer

Staronový SpongeBob bude mít i multiplayer

David Plecháček

David Plecháček

5. 6. 2020 11:56
Reklama

SpongeBob, to je láska. U každého se projevuje různě, někdo s nadšením vstává a zapíná si televizi, kde příběhy mořské houby sleduje pořád dokola, někdo si i v dospělosti kupuje tematické ponožky s ústředními postavami, aby byl duchem stále mlád, a někdo netrpělivě vyhlíží předělávku starší videohry s podtitulem Battle for Bikini Bottom. Verze Rehydrated přitom přinese i některé novinky.

Původní díl sledující osudy SpongeBoba, hvězdice Patricka, veverky Sandy, věčně nevrlého Sépiáka nebo pana Krabse a zlotřilého Planktona vyšla už v roce 2003. Dnes je to na den přesně rok od chvíle, kdy společnost THQ Nordic oznámila remake. Dnes už kromě toho, jak se bude hrát, víme i to, že bude obsahovat i multiplayer.

SpongeBob Squarepants nabídne zbrusu novou část, jejíž ústředním motivem bude kooperace. Do multiplayeru můžete naskočit jak na jedné obrazovce v rámci tak zvaného gaučového co-opu, nebo se s někým spojit online. Hrát se bude režim Horda – úkolem hráčů bude přežít 26 ostrovů, cestou vyřídit několik robotů a v závěrečném bossfightu eliminovat Robo-Sépiáka. Vybrat si můžete ze sedmi postav, nad rámec šesti výše vyjmenovaných hrdinů bude v seznamu i Gary, SpongeBobův šnečí domácí mazlíček.

SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom vychází už 23. června. Na některých trzích jsou k dispozici i speciální limitované edice, z nichž ty nejdražší se prodávají až za 300 dolarů. Uděláte si radost?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama