Služba EA Access v létě zamíří na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Služba EA Access v létě zamíří na Steam

Služba EA Access v létě zamíří na Steam

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 6. 2020 07:58
Reklama

Společnost Electronic Arts v říjnu loňského roku avizovala, že se chystá přivést několik svých titulů zpátky na Steam. Začala pozvolna, první vlaštovkou se stala oceňovaná novinka od studia Respawn - Star Wars Jedi: Fallen Order. A dnes už lze v knihovně her od EA najít přes 25 titulů.

K mání je například Dragon Age: Inquisition, Dragon Age II, několik dílů série Need for Speed, Plants vs Zombies: Battle for Neighborville, oba díly plošinovky Unravel, Fe nebo třeba Sea of Solitude. Brzy se navíc objeví také EA Access.

Předplatitelská služba by podle posledních náznaků měla brzy oslovit i širokou základnu hráčů na Steamu. Kdy se tak stane? Oficiální stránky EA slibují, že během letošního léta. Více informací se dozvíme v rámci akce EA Play Live, která je naplánována na 11. června, tedy na příští čtvrtek.

EA Access je momentálně k dispozici na platformách Xbox One a PlayStation 4. Pro PC hráče je pak k dispozici služba Origin Access, s níž je spojen speciální launcher. Krom plných her jsou v nabídce také trial verze, vyšší úrovně předplatného pak nabízí možnost získat přístup do chystaných novinek týden před vydáním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama