Jak vypadá Switch verze Outer Worlds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vypadá Switch verze Outer Worlds

Jak vypadá Switch verze Outer Worlds

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 6. 2020 09:00
Reklama

Když na konzoli Nintendo Switch vyšel třetí Zaklínač, mluvilo se o malém zázraku. Vývojářům ze Saber Interactive se podařilo doručit velmi slušný port, který později ještě vyšperkovali dodatečným patchem. Není tedy důvod, proč by se to samé nemělo podařit v případě The Outer Worlds.

Producent Eric DeMilt začátkem měsíce přiblížil charakteristiku chystaného portu. Dozvěděli jsme se, že RPG od Obsidian Entertainment poběží ve 30 snímcích za sekundu v rozlišení 1080p v doku a 720p v handheld režimu. Zapracovalo se také na ovládání a dalších vychytávkách.

O kvalitách výsledného zpracování se nyní všichni můžeme přesvědčit na vlastní oči. Díky Digital Foundry máme k dispozici podrobnou technickou analýzu. Jak zazní ve videu, je obdivuhodné, že se na Switch podařilo přenést vysokorozpočtové RPG stojící na technologii Unreal Engine 4. Nutno ale zmínit, že se hra potýká s celou řadou chyb a nedodělků. Uvidíme, zda je autoři dokážou rychle napravit prostřednictvím prvních patchů.

Sluší se dodat, že na portu pracuje singapurské studio Virtuos, které už portovalo XCOM 2, Bioshock, Starlink: Battle for Atlas a Dark Souls Remastered. The Outer Worlds jsou k dispozici na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One, od dnešního dne lze také zakoupit verzi pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama