Modder vytvořil díky Alyx ukázku P.T. ve VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modder vytvořil díky Alyx ukázku P.T. ve VR

Modder vytvořil díky Alyx ukázku P.T. ve VR

David Plecháček

David Plecháček

5. 6. 2020 09:29 3
Reklama

Co může být strašidelnějšího, než P.T.? P.T. ve virtuální realitě. Právě o něm bude na následujících řádcích řeč, neboť AmbientDruth zřejmě usoudil, že klasická verze je pro zbabělce a že by to chtělo něco strašidelnějšího. A tak vzal Half-Life: Alyx a na jeho základech zrekonstruoval hratelný teaser tehdejšího Silent Hills.

P.T. VR pohání Source 2 Engine. Ačkoliv je projekt na dobré cestě, stále v něm několik věcí chybí. Aktuální verze obsahuje čtvercovou smyčku chodeb, šum v rádiu, chodbu zbarvenou do červena a papírovou tašku, která na vás hovoří. Samozřejmostí je hlas největšího postrachu ve hře, Lisy, stejně jako šum vydávaný zářivkami a deštěm.

Pokud jste P.T. hráli, tak víte, že několik strašidelných momentů a „spouštěčů“ událostí ještě chybí. AmbientDruth bude postupně tyto věci přidávat, jak dlouho ale práce potrvá, není zřejmé. Mod má svou kartu na Steamu, ale pokud jej chcete vidět v akci, můžete se podívat na přiložené video Williama McMahona, který aktuální verzi natočil. Pokud tak máte Alyx, respektive PC headset podporující virtuální realitu, můžete se podívat, jak by vypadaly Silent Hills ve VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama