Poslední update do BFV přinese nové mapy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslední update do BFV přinese nové mapy

Poslední update do BFV přinese nové mapy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 6. 2020 10:49
Reklama

Jak jsme se už před několika týdny dozvěděli, jak Star Wars Battlefront II, tak Battlefield V dostanou své poslední updaty, a tím jejich oficiální podpora co se nových updatů týče končí. Vývojáři z DICE nyní oznámili, že poslední update do BFV vyjde už dnes, a přinesli tak obsáhlé patch notes.

Hráči se dočkají dvou nových map, a to Al Marj Encampment, menší close-combat mapu určenou pouze pro vojáky. Celkem se na ní vejde 64 hráčů napříč různými módy. Dalším přírůstkem je Provence, kterou sice už v současném díle najít můžete, vývojáři jí ale rozšířili o farmářskou plochu a předměstí, díky čemuž se do mapy dostávají i tanky.

Vývojáři přidávají také 9 nových zbraní různě poskládaných napříč všemi vojáky. Dočkáme se také 5 nových gadgetů a třech granátů. U.S. dostane celkem 5 nových vozidel, většinou jde o letadla a jeden kolový automobil. Německu vývojáři dopřáli Puma Armored Car, opět kolové obrněné vozidlo. Z nového obsahu se ještě dočkáme nových skinů pro vojáky U.S. i Japonska. Všechny změny naleznete na redditu Battlefield V.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama