Po nové aktualizaci TS4 simové močí oheň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Po nové aktualizaci TS4 simové močí oheň

Po nové aktualizaci TS4 simové močí oheň

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 6. 2020 10:12 3
Reklama

Populární simulátor života The Sims 4 se chystá na příchod nového rozšíření Eco Lifestyle. To s sebou, jako obvykle, přineslo i velkou aktualizaci pro původní hru. Také se ale, jako obvykle, všechno nepovedlo vyladit k dokonalosti. Komunita si tak začala stěžovat na některé úsměvné, ale i poměrně závažné bugy.

Na Redditu se například začaly objevovat příspěvky upozorňující na ten fakt, že kdykoliv simové používají toaletu ve vyšších patrech, objeví se ve stropě spodního patra oheň původně spojovaný s úniky plynu z jednoho ze starších dodatků. Hráči rychle přejali úsměvnou teorii, že aktualizace naplnila močové měchýře postav pořádně hořlavou substancí, to je ale ta méně trpká novinka.

Množí se totiž stížnosti na rozbité uložené hry, které například znemožňují načíst některé domácnosti, případně dané parcely. A dle fanoušků často nepomáhá ani načítání starších verzí. Reálně tak hrozí, že někteří hráči přijdou o panství, do kterých investovali spoustu hodin stavby, designování a dekorování.

Problémy se týkají i další novinky, kterou je přepracovaný systém složenek. Virtuální města si například účtují naprosto nesmyslné částky a samotná faktura je podivnou změtí hodnot a symbolů. 

Největší riziko pochopitelně pramení z kombinace aktualizace a nainstalovaných modifikací. Společnost EA vždy hráčům důrazně doporučuje modifikace před instalací odstranit, v některých případech by to ale znamenalo vymazání obrovského množství neoficiálního obsahu. Aktuální verze je navíc o to nebezpečnější, že upravila celou řadu základních herních mechanismů včetně inventářů a stavění oken nebo dveří.

Rozšíření Eco Lifestyle vychází už zítra. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama