Na NS míří vylepšená verze GC Unlimited 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na NS míří vylepšená verze GC Unlimited 2

Na NS míří vylepšená verze GC Unlimited 2

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 6. 2020 06:42 2
Reklama

Jedním z žánrů, které zatím na Nintendu Switch nejsou příliš zastoupené, jsou závodní hry. Vedle velmi populárního Mario Kart 8 Deluxe lze úspěšné tituly hledat jen těžko a v případě realističtějších závodů je to ještě obtížnější. V podstatě jediným světlem na konci závodního tunelu je v tomto případě exkluzivita Gear Club Unlimited 2.

Ten se v srpnu, konkrétně 25., dočká nové Tracks Edition, která by jej zaměřením na profesionální motorsport měla posunout blíže konkurenci na domácích konzolích. Hlavním lákadlem bude nová kampaň se závody Endurance s královským závodem 24 hodin Le Mans i s legendárním okruhem Circuit de la Sarthe. Celá událost by měla nabídnout všechny standardní závodní možnosti, včetně kvalifikace, správy spotřeby paliva a pneumatik nebo pit-stopů. Zatím není známo, zda bude možné odjet plných 24 hodin, na Switchi to ale považujeme za spíše nepravděpodobné.

Dále novinka nabídne všechen dosud vydaný DLC obsah, čtyři další závodní okruhy, pět nových závodních speciálů (včetně Fordu GT40 MK I, Nissanu GT-R LM Nismo nebo Bentley Continental GT3-R) a 13 dalších vozidel z původní hry taktéž dostane novou verzi pro závodní okruhy.

Zatím není známo, zda se majitelé základní edice dočkají automatického upgradu, nebo bude situace řešena jiným způsobem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama