Elite Dangerous dovolí vstoupit na planetu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elite Dangerous dovolí vstoupit na planetu

Elite Dangerous dovolí vstoupit na planetu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 6. 2020 07:37 6
Reklama

Mnozí považovali Elite Dangerous za umírající titul. Nemyslíme tím nutně hráče, kteří se o Elite nezajímali, ale právě o fanoušky série, kteří si mysleli, že Frontier na ně už zapomněl. Za dlouhou dobu se přidalo jen několik malých updatů, a o „nové éře“, o které vývojáři mluvili minulý rok, jsme zatím vůbec nic neslyšeli. Až doteď.

Studio Frontier Developments totiž konečně sdílelo první informace k nové expanzi, která zároveň dostává jméno. Elite Dangerous: Odyssey skutečně přinese do hry další milník a moment v historii vývoje, jelikož hráči budou moct nově vystoupit na planety a chodit po nich.

S vesmírnými plavidly bude nově možné vstoupit do atmosféry a přistát na planetě. Následně můžete i vystoupit a celou planetu si projít „díky nové ohromující technologii, podívat se na vycházející slunce, prozkoumat základny a obydlení, a prozkoumávat s neomezenou svobodou.“

Na planetách budou skutečně i různé pevnosti, a vývojáři slibují i intenzivní first-person soubojový systém. Hráči si budou moct navléct vybavení, vzít zbraně a s dalšími vesmírnými dobrodruhy prozkoumat taktické prostředí. Na planetách budou i nové sociální zařízení nazvané jako „veřejné základny“, kde bude možné zakoupit zbraně, utvořit aliance a využít dalších služeb. Kromě toho se máme dočkat spousty kontraktů, od diplomatických po stealth i čistě soubojových misí. Odyssey ale nestihne své původní vydání. To je nově naplánováno na začátek příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama