Druckmann o tvorbě TLOU pro HBO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druckmann o tvorbě TLOU pro HBO

Druckmann o tvorbě TLOU pro HBO

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 6. 2020 09:48
Reklama

The Last of Us 2 je skoro za dveřmi, a hráči se po tolika letech konečně opět ponoří do příběhu v post apokalyptickém světě. Toto téma Naughty Dog uchopilo velmi dobře, a to natolik, že se zalíbilo i HBO, které už před nějakou dobou oznámilo, že vytvoří seriál založený na příběhu této hry.

K tvorbě seriálu se vyjádřil i Neil Druckmann, který je za příběh TLOU ve velkém zodpovědný. Dle jeho slov vývojáři chtějí, abyste díky hře cítili nenávist, hanbu a vinu najednou. To vše ale moc dobře nejde dělat pomocí filmů nebo televize. Druckmann tak musel přemýšlet o tom, jak pomocí této platformy komunikovat.

„Pokud odstraníte interaktivitu příběhu, jak jej uděláte unikátním pro jiné medium? Je to zajímavá výzva, a myslím si, že je tu mnoho z čeho se lze učit. Konkrétně díky této show jsem se setkal s Craigem Mazinem. Jsem velkým fanouškem Chernobylu, a najít někoho, kdo je stejným fanouškem práce kterou jsme udělali… Craig měl řadu nápadů, jak tu show adaptovat, bylo zajímavé pracovat s jiným kreativním člověkem, kterého obdivuji. Nebylo vůbec o čem přemýšlet - navíc pod hlavičkou HBO a jejich obsahu."

Zatím není jasné, kdy příběh The Last of Us na HBO vyjde, už nyní ale víme, že v seriálu uvidíme události z první hry, a dost možná se bude pokračovat i druhým dílem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama