Sega představuje Game Gear Micro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sega představuje Game Gear Micro

Sega představuje Game Gear Micro

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 6. 2020 08:39 1
Reklama

Spekulace z minulých týdnů hovořili o tom, že Sega chystá pro tento týden nějaké oznámení. Nakonec se tak skutečně stává, a v návaznosti na oslavu 30. výročí kapesní konzole Sega Game Gear společnost odhalila velmi zvláštní konzoli Game Gear Micro.

Nejspíše jako recesi si Sega pro své fanoušky připravila opravdu kompaktní kapesní konzoli. Game Gear Micro má rozměry 80x43x20 milimetrů a nabídne neuvěřitelný displej ve velikosti o kousek přesahující 1 palec. Celkem se dočkáme 4 barevných variant, a skalní fanoušci budou muset sáhnout po celém balíčku.

Každá barevná varianta totiž nabídne vlastní edici 4 her. Sega s tím počítá, a tak nabízí balíček všech konzolí, kde jako dárek dostanete lupu. Ta byla oblíbená i při používání původního Game Gear, a ani zde se jejímu použití nejspíše nevyhnete.

Vydání Game Gear Micro je naplánováno na 6. října, bohužel ale zatím pouze v Japonsku. Společnost zatím nevydala žádné informace k tomu, kdy a jestli vůbec se Game Gear Micro dočkáme i u nás. Jedna konzole pak vyjde na přibližně 1 tisíc korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama