První DLC Sword and Shield už za dva týdny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První DLC Sword and Shield už za dva týdny

První DLC Sword and Shield už za dva týdny

David Plecháček

David Plecháček

3. 6. 2020 11:33
Reklama

Na včerejší večer slibovala společnost Pokémon Company informace o novém obsahu, který zamíří do podzimních dílů Sword & Shield aktuální iterace Pokémonů. Nakonec jsme se dočkali dvou rozšíření, The Isle of Armor a The Crown Tundra. První z nich vyjde již za několik dní.

The Isle of Armor vyjde dříve, už 17. června, zatímco The Crown Tundra vyjde na podzim. Obě DLC se budou prodávat samostatně, ale jsou také součástí expansion passu, který se prodává za 30 dolarů. Na první pohled je patrné, že DLC přinesou nové lokace a prostředí, zatímco to první se odehrává na prosluněném ostrově s průzračným mořem a bělosvkoucím pískem, na expedici po The Crown Tundra si budete muset zabalit teplé oblečení, neboť hráče zavede do severských oblastí.

Jedna věc je prostředí, ale druhá věc je, co představovaná dvojice nabídne po herní stránce. Předně nové pokémony. Hovoří se přibližně o dvou stovkách (staro)nových druhů. Ty budou moci zřejmě získat i hráči, kteří do DLC nezainvestují, byť si je budete moci pořídit jen skrze obchodování. Kromě pokémonů se nové video soustředí i na možnost přizpůsobit hlavní postavu k vlastnímu obrazu.

Juniči Masuda, producent Sword & Shield vývojářského studia Game Freak, řekl, že hráči budou moci zároveň získat pokémony i z cloudové služby Pokémon Home, tedy alespoň u těch pokémonů, kteří se v DLC objeví. O této možnosti zástupci z Game Freak hovořili už zkraje letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama