Jak by vypadala série Lego Assassin's Creed
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak by vypadala série Lego Assassin's Creed

Jak by vypadala série Lego Assassin's Creed

David Plecháček

David Plecháček

3. 6. 2020 06:46 2
Reklama

S Legem se dá vytvořit kde co. Už jsme viděli herní zpracování Hvězdných válek, zahráli si kostičkovou variaci na GTA, viděli povedený celovečerní film, nebo viděli, jak lze za pomoci kostiček a zpřevodovaných ozubených kol roztrhnout železo. Vlastně nás tak ani nepřekvapuje, že lidé stojící za YouTube účtem Etilego Production svérázně předělali i trailer na Assassin's Creed.

Ačkoliv se nabízí, že by se své Lego verze dočkal trailer aktuálně chystané Valhally, autoři si na paškál vzali Assassin's Creed Revelations, konkrétně trailer, jenž doprovodil Woodkid se skladbou Iron. Důvod, proč zrovna Revelations, je velice jednoduchý – jedna jeho verze už kdysi vznikla, vyšla na stejném účtu už před osmi lety. Aktuální verze je ale renovovaná a vypadá podstatně lépe. Tak, že vlastně vůbec nechápeme, proč sledujeme trailer a nemůžeme si nějaký takový crossover sami zahrát.

Spolupráce slavných značek se slavnými herními sériemi by nemusela být žádnou revolucí. Vzpomeňme například na poslední Forzu Horizon, jejíž jedno z DLC bylo právě s tematikou Lega. Ačkoliv šel koncept uchopit ještě trochu lépe, všehovšudy se jednalo o povedené zpestření již tak kvalitní hry.

Když pomineme specifické DLC, Lego hry se většinou soustředí na adaptaci filmových, nikoliv jiných konkurenčních herních značek. O hry se stará studio Traveller's Tales, někdy též označované názvem mateřské společnosti TT Games. Jejich poslední hrou je herní adaptace Lego Movie 2, ale letos by měla vyjít rozšířená verze série, která Lego hry proslavila – Lego Star Wars: The Skywalker Saga by měla pokrýt všech devět filmů Hvězdných válek. Kdy se však titulu dočkáme, není zřejmé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama