Frostpunk láká na poslední expanzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Frostpunk láká na poslední expanzi

Frostpunk láká na poslední expanzi

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 6. 2020 07:29
Reklama

Na začátku roku se fanoušci Frostpunku dočkali předposlední expanze s názvem The Last Autumn, která nás přivedla k dobám, kdy okolo nás ještě nebyla zima a my jsme museli teprve postavit zdroj tepla. A zdá se, že se brzy příběh a podpora Frostpunku uchýlí ke konci.

11 bit studios totiž odhalili jméno poslední expanze, která dříve nesla pouze kódové označení Project TVADGYCGJR. Nyní se jmenuje On The Edge, a dostala také teaser trailer. Ten toho bohužel moc neukazuje. Je tu pouze spousta sněhu, čímž je série Frostpunk typická.

On The Edge by se ale mělo odehrávat po velké bouři v Novém Londýně, a to po konci kampaně. I když jí lidé ve městě přežili, musí čelit novým problémům. Expanze přinese zcela nový scénář společně s novou mapou, novými mechanismy a „plejádou výzev“. „Lidé čelí novým výzvám, které jsou katalyzátory k novým divizím, problémům a konfliktům, které jsou postaveny na tom, že lidé mohou mít na problémy jiný pohled. Toto je ten okraj, kterému budete jako vůdce společnosti, která přežila velkou bouři, čelit.“

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama