Valorant vychází v plné verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valorant vychází v plné verzi

Valorant vychází v plné verzi

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 6. 2020 06:16 1
Reklama

Po extrémně úspěšném beta testování, které Riot Games spustilo před několika měsíci, se hráči museli bez této kompetitivní střílečky obejít několik dní, aby dali vývojářům šanci na servery nahodit nejnovější verzi, která značí jediné – Valorant je nyní v plné verzi a připraven pokračovat v další krasojízdě.

I když původně mělo k vydání dojít až v létě, vývojáři se rozhodli své fanoušky potěšit. Plná verze přináší zejména spoustu balančních změn, které by měly zamíchat s metou, následně ale také spoustu oprav bugů, které beta testování (pochopitelně) trápily. Novinky ale přeci jen přišly.

Od dnešního dne si tak hráči budou moct zahrát za novou agentku Reynu. Ta se vyznačuje jako entryfragger, jelikož její schopnosti jí k prvnímu killu dopomohou. Pomocí Q může Reyna z nepřítele, kterého zabila, vysát duši, která jí následně vyléčí až do plných životů. Pomocí E opět vezme duši, díky níž se ale na chvíli stane nezranitelnou. C je oko, které Reyna může vhodit do vzduchu. Pokud nepřátelé mají oko ve svém zorném poli, vidí pouze na krátkou vzdálenost. Ultimátní schopnost dá Reyně zvýšenou rychlost střelby, změnu zbraní i jejich nabití, a navíc se může ultina spojit s ostatními schopnostmi.

Druhou novinkou je mapa Ascent, tedy čtvrtá mapa v nabídce Valorantu. Ta nabídne dvě místa na položení bomby. Přišel také nový herní mód Spike Rush, který je mnohem arkádovější než jeho kompetitivní bratříček. V tomto módu dostanou všichni útočníci bombu, přičemž cíl je stejný – položit a nechat vybuchnout. Po mapě jsou ale rozeseté různé buffy a přístup ke hraní je tak velmi odlišný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama