OtherSide stále pracuje na System Shock
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka OtherSide stále pracuje na System Shock

OtherSide stále pracuje na System Shock

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 6. 2020 16:15
Reklama

Když OtherSide Entertainment hledalo investora pro vývoj System Shock 3, málo kdo asi v té době očekával čínského giganta ve formě Tencentu. Nakonec si ale vývojáři pro něj rozhodli, nejspíše i díky velké síle a surovinách, které Tencent dokáže nabídnout. Oznámení nového investora bylo ale velmi tajemné.

Ve svém vyjádření totiž vývojáři řekli, že Tencent „ponese franšízu System Shock kupředu“. Z toho ale nebylo zcela jasné, jestli se na vývoji bude stále podílet studio OtherSide, nebo si Tencent zakoupil pouze licenci, a vývoj hry hodí někomu jinému.

Tyto spekulace ještě více podpořilo tvrzení, že OtherSide téměř nemá vlastní vývojářský tým. Na LinkedIn měla společnost pouze tři zaměstnance, a ke konci dubna bylo ohlášeno hned několik vyhazovů. Komunitní manažerka ale nakonec přinesla rozuzlení.

Na fóru OtherSide napsala, že „jsme stále zapojeni, ale nemůžeme o tom v tuto chvíli více mluvit. Jakmile budeme moct veřejně zveřejnit další informace, uděláme to.“ To samozřejmě stále nemění fakt, že OtherSide se může připojit k jinému týmu, jelikož o situaci ve studiu toho stále moc nevíme.

OtherSide stále pracuje na System Shock
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama