Nový Total War bude v den vydání zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Total War bude v den vydání zdarma

Nový Total War bude v den vydání zdarma

David Plecháček

David Plecháček

2. 6. 2020 15:30 12
Reklama

Total War už měl několik odboček, od multiplayerové hry až po menší tituly. Zatímco na Total War: Arena si dnes vzpomene málo, Total War Saga zdaleka tak neúspěšným přístupem není. Nová sága nás zavede do období trojských válek, a to už 13. srpna, kdy hra vyjde. Stane se tak ale jen na Epic Games Store.

Už vidíme zapálené fanoušky, jak žhaví své klávesnici. Než ale začnete psát své komentáře, musíme na stůl vyložit všechna fakta. Předně, Total War Saga: Troy bude exkluzivně na EGS první rok, poté se objeví jak na Steamu, tak v dalších obchodech. Peníze, které Epic vývojářům z Creative Assembly, potažmo vydavatelství Sega přijde na účet, ale autoři vrátí prakticky okamžitě hráčům – a to tím, že první den bude Troy na Epic Games Store zdarma.

Abychom v tomto bodě předešli všem spekulacím, pokud si Total War Saga: Troy vyzvednete 13. srpna, bezplatně vám zůstane ve vaší knihovně i v následujících dnech, týdnech a měsících. „Díky Epicu můžeme nabídnout novou hru Total War v den vydání bezplatně. Pro nás se jedná o skvělou věc, kterou můžeme udělat pro naše hráče,“ říká šéf studií Sega Europe Tim Heaton. Díky možnosti free-to-keep budou moci sérii vyzkoušet i hráči, kteří s ní dosud neměli tu čest. „Všichni tak mohou vyzkoušet hratelnost, pro kterou je série známá,“ dodává Heaton.

Ačkoliv je příběh trojského koně poměrně dobře známý, Creative Assembly k celému příběhu přistupují svérázně. Do svých jednotek tak budete moci naverbovat například minotaury, i když nepůjde o mýtické tvory, nýbrž o bojovníkem s býčí hlavou na své hlavě a s masivní sekyrou v ruce. Podobně poté půjde i další tvory, například kentaury, kteří ale budou jen „obyčejnými“ lukostřelci na koních z určitých oblastí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama