Nové video z Diabla 4 ukazuje část z Blizzconu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video z Diabla 4 ukazuje část z Blizzconu

Nové video z Diabla 4 ukazuje část z Blizzconu

David Plecháček

David Plecháček

2. 6. 2020 15:12 3
Reklama

Na internetu se objevilo nové video Diabla 4. Než ale začnete jásat, že Blizzard jakožto náplast za zrušený Blizzcon ukázal nový trailer nebo snad gameplay z očekávané hry, situace se má trochu jinak. Video se objevilo včera na kanálu Gameplay PS, ale pokud je vám povědomé, nejspíš stále držíte v paměti ukázky z loňského Blizzconu.

Ačkoliv se video honosí titulem nového gameplaye, zavede vás na místa, která jsme navštívili už před rokem na podzim. Pokud ale překousnete horší kvalitu, přestože video by mělo být dostupné ve 4K, uvidíte zase trochu jiný pohled na to, jak se může za barbara hrát. Výhodou nově zveřejněných záběrů je i absence jakéhokoliv komentáře, takže i v tomto smyslu má co nabídnout.

Pokud však prahnete po nové lokaci nebo zkrátka něčem, co jste dosud dříve neviděli, nově nahraná ukázka pro vás bohužel není. Uvidíme, jak dlouho na něco takového budeme muset čekat, jestli až do Blizzconu, nebo jestli se čtvrté Diablo neukáže na nějaké akci související s Xboxem Series X či PlayStation 5.

Pokud se ale ukáže až na Blizzconu, tak rozhodně ne v Anaheimu, jak bylo zvykem. Fyzická akce se totiž konat nebude, Blizzard ale stále zvažuje online alternativu. Vzhledem k tomu, že se ale tradičně konal až v listopadu a Diablo 4 by mělo vyjít ještě letos, si myslíme, že jej uvidíme mnohem dříve. Kdo ví, třeba bychom ho viděli už v těchto dnech, nepokoje ve Spojených státech ale daly hernímu průmyslu další ránu a společnosti v rámci solidarity své plánované akce ruší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama