EA zveřejnilo zdrojový kód C&C remasteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA zveřejnilo zdrojový kód C&C remasteru

EA zveřejnilo zdrojový kód C&C remasteru

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 6. 2020 14:48
Reklama

Remasterovaná kolekce Command & Conquer vychází za pár dní, my ale už teď víme, že se budeme moct těšit na opravdu propracované mody. EA totiž pro radost hráčské základny zveřejnilo na GitHubu zdrojový kód C&C, díky čemuž si modeři mohou opravdu vyhrát.

Dle webu DSOGaming dovolí zveřejnění zdrojového kódu tvořit téměř vše – od vlastních jednotek po své vlastní obrázky, hudbu, herní mechanismy i data ve hře. Dočkat bychom se tak mohli zcela nových zasazení a dost možná i naprostých sci-fi scénářů.

Do té doby si ale hráči mohou užívat i obsah, který se v předchozím vydání hry neobjevil. Dle vývojářů se v kolekci objeví 4 hodiny záběrů z bonusové galerie, společně s nevydanými hudebními nahrávkami. Na PC se navíc objeví i mise z konzolových verzí.

Samozřejmostí pak je přepracovaná grafika s podporou 4K rozlišení, remasterovaný soundtrack přímo od původního skladatele Franka Klepckiho, upravené UI, vylepšené ovládání a přímo vložený map editor, který dovolí všem hráčům vytvořit si vlastní mapy. C&C Remastered Collection vychází 5. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama