EA odkládá oznámení Madden NFL 21
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA odkládá oznámení Madden NFL 21

EA odkládá oznámení Madden NFL 21

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 6. 2020 08:47 3
Reklama

I když jsme se těšili, že se svět po koronavirové krizi pomalu vzpamatovává, a my se opět dočkáme oznamování nových her, nebude tomu tak. Jak jsme již psali, kvůli protestům v USA se odložila ukázka her na PlayStationu 5 nebo sezóna do Call of Duty. Zasaženy jsou i sportovní hry, první odklad se konkrétně týká Madden NFL 21.

Oznámení toho, že tato hra existuje, jsme se sice dozvěděli už v rámci streamu Microsoftu, EA ale plánovalo hru odhalit ve větším měřítku. To se ale nakonec nestane. EA totiž stojí při komunitě, kterou chce podporovat, a oznámení nového NFL 21 odkládá.

„Zítra (1. června, pozn. red) jsme měli oslavovat Madden NFL 21 s vámi, ale teď to neuděláme. Stojíme při naší afroamerické / černé komunitě kamarádů, hráčů, kolegů i partnerů. Naše okamžitá pozornost se soustředí na akce, které může udělat pro změnu proti nespravedlivému jednání a systematické zaujatosti, které zamořuje národ i náš svět. Najdeme si jiný čas, kdy si s vámi popovídáme o fotbale. Protože tohle je větší než hra, větší než sport, a potřebuje to, abychom všichni stáli při sobě a udělali změnu.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama