Valorant se chlubí čísly z uzavřené bety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valorant se chlubí čísly z uzavřené bety

Valorant se chlubí čísly z uzavřené bety

David Plecháček

David Plecháček

1. 6. 2020 08:26 1
Reklama

Valorant ještě nevyšel, v plné verzi vyjde až zítra, ale už teď se vývojáři mohou chlubit úctyhodnými čísly. Může za to právě skončená uzavřená betaverze, která samotnému vydání předcházela. V době, kdy Riot implementuje poslední novinky a opravné balíčky, tak můžeme rekapitulovat, čeho všeho už Valorant dosáhl.

Free-to-play konkurent her typu Counter-Strike nebo i Overwatch strávil v uzavřeném testování dva měsíce. Už první den naznačil, jakému zájmu se hra těší, když jen na Twitchi diváci ten den viděli 34 milionů hodin záběrů. To je do tohoto dne pro Twitch rekordní údaj, žádná jiná hra k sobě v rámci jednoho dne nepřinesla takovou pozornost. Co se týče diváků připojených v jednu chvíli, je Valorant druhý s 1,7 miliony diváků, což je druhý nejlepší výsledek po finále League of Legends World Championship z letošního roku – svůj vlastní rekord tak Riot bohužel nepřekonal.

Kdybychom chtěli sečíst výsledky hry z dlouhodobého hlediska, dostaneme se na sumu 470 milionů hodin, kterých diváci u hry strávili, aniž by ji sami hráli. Ani hráčů ale nebylo málo. Každý den se do hry průměrně připojily tři miliony z nich, a to i ve chvíli, kdy byl přístup do hry omezený a Valorant se nemohl zahrát kdokoliv chtěl. Uvidíme, kolik hráčů se do Valorantu přihlásí zítra, kdy se otevře všem.

„Jsme ohromení úrovní entuziasmu, vášně a podpory, kterou vidíme tyto poslední dny před vydáním,“ říká výkonná producentka Valorantu Anna Donlonová z Riot Games. „Celý tým doufal, že se naše roky snahy a soustředení se vyplatí a získají nám důvěru a respekt komunity hráčů taktických stříleček, a teď už se nemůžeme jen dočkat, až to celé začne na ostro 2. června,“ dodává s připomínkou data vydání. Valorant by měl zítra vyjít s novou mapou, novým hrdinou i novým režimem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama