Dodo Airlines nově umí dovážet i prodávat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dodo Airlines nově umí dovážet i prodávat

Dodo Airlines nově umí dovážet i prodávat

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 6. 2020 14:22
Reklama

Oblíbené Dodo Airlines rozšiřují svou nabídku služeb. Letecká společnost z letošního hitu Animal Crossing: New Horizons nově umožňuje odesílat, nebo přímo prodávat předměty z inventáře, i když se nacházíte na cizích ostrovech. Řeší tak problémy přeplněných inventářů.

Nyní stačí pouze přijít k Wilburovi na příletovém molu a do kapes mu nastrkat věci, které v inventáři překáží. Stačí si jen vybrat, zda budou bezplatně přeneseny do inventáře hráčova domu, nebo je chceme podobně jako skrze dropbox přímo směnit za zvonečky. V tomto případě ale, stejně jako v momentech, kdy má Nook’s Cranny zavřeno, služba účtuje poplatek, respektive snížení výkupních cen.

Nová funkce může pomoci jak v momentech, kdy si hráč zapomene pořádně uklidit v kapsách před odletem, tak i tehdy, kdy je prozkoumávaný ostrov prostě příliš lukrativní na to, aby ho úplně nevybílil. 

Dodo Airlines nově umí dovážet i prodávat
i Zdroj: Hrej.cz

Dneškem také začalo období svateb. Konkrétně přibyla možnost cestovat na Harveyho ostrov, kde může hráč každý den pomáhat lamímu páru Cyrusovi a Reece se svatebním výročím. S tím se váže nová virtuální měna, která zpřístupňuje láskyplné dekorace.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama