Blanchettová bude skutečně hrát Lilith
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blanchettová bude skutečně hrát Lilith

Blanchettová bude skutečně hrát Lilith

David Plecháček

David Plecháček

1. 6. 2020 11:56 5
Reklama

Relativně nedávno se spekulovalo nad tím, že se Cate Blanchettová připojí k tvůrčímu a hereckému týmu, který by měl vytvořit filmovou adaptaci herní série Borderlands. Nyní už spekulovat nemusíme. Blanchettová, držitelka oskarů za role ve snímcích Letec a Jasmíniny slzy, si skutečně zahraje Lilith.

Oskarová herečka není jedinou hvězdou, která by se měla na Borderlands podílet. Producenty jsou bratři Aradovi, scénář píše scénárista seriálu Chernobyl, Craig Mazin, režii obstarává Eli Roth. Když jsme o této zprávě hovořili poprvé, nebylo zřejmé, jestli k dohodě došlo. Zatímco společnost Lionsgate na toto konto mlčela, šéf Gearboxu Randy Pitchford už na Twitteru zprávu nadšeně komentoval. Až nyní jsou ale informace oficiální.

Novinku sdělil magazínu Varienty sám režisér chystaného snímku, Eli Roth. „Mám radost, že ve snímku bude zářit skvělá Cate Blanchettová. Už jsme společně zažili skvělou spolupráci na snímku Čarodějovy hodiny (The House with a Clock in Its Walls, 2018) a myslím, že není nic, co by nedokázala,“ řekl reportérům magazínu. Roth si nemůže vynachválit ani hereččinu všestrannost, vždyť už v minulosti ukázala, že dokáže zazářit v komediích, dramatech i akčních filmech.

„Pracovat s ní je doslova splněným snem každého scénáristy, a myslím, že mám vážně ohromné štěstí, že si spolupráci mohu zopakovat na ještě větším projektu,“ dodal též Roth. Adaptace Borderlands byla prvně oznámena v roce 2015, ale až poslední rok se věci daly do pohybu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama