Sequel filmu Ježek Sonic potvrzen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sequel filmu Ježek Sonic potvrzen

Sequel filmu Ježek Sonic potvrzen

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 5. 2020 14:03
Reklama

Před pár dny jsme informovali o obnoveném zájmu společnosti Sega, který zajistil masivní komerční úspěch filmového zpracování dobrodružství rychlonohého ježka Sonica. A zničehonic tu máme potvrzené pokračování. Filmový server Variety přišel s exkluzivním potvrzením, že se na dvojce skutečně pracuje.

O produkci se opět postará společnost Paramount Pictures, která informace potvrdila. Stejné zůstává i jádro tvůrčího týmu, režisérem je opět Jeff Fowler a scénář tvoří Pat Casey a Josh Miller.

Produkce je nicméně ve velmi rané fázi, zatím tedy nedošlo ani na smlouvy s hereckým obsazením. Jisté tím pádem není ani to, zda si své role zopakují James Marsden, Jim Carrey nebo Ben Schwartz. Carrey, ztvárňující hlavního záporáka Robotnika, který se na konci filmu proměnil ve svou ikonickou formu Eggmana, nicméně už v rozhovorech po vydání prvního dílu zmiňoval, že ho role bavila a rád by v ní pokračoval.

Snímek Ježek Sonic dorazil do světových kin v půlce února. V naší společné recenzi spíše propadl, u fanoušků i světové kritiky ale dopadl velmi slušně a především si připsal velký marketingový úspěch. Ve Spojených státech dokonce překonal rekord nejvýdělečnějšího herního filmu. Ve světě (především kvůli tomu, že dosud nepřišel do čínských kin) stále nestačí na největší hity (filmový Warcraft z roku 2016).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama