Se značkou Dishonored se stále počítá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Se značkou Dishonored se stále počítá

Se značkou Dishonored se stále počítá

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 5. 2020 09:15 10
Reklama

Hra Dishonored se v roce 2012 postarala o příjemné překvapení. Corvo Attano a jeho příběh potěšil recenzenty a dokázal oslovit mnoho hráčů. Pokračování sice taktéž obdrželo slova chvály, už se mu ale nedařilo tak, jak by si autoři přáli. Vývojáři nyní prohlašují, že se značkou do budoucna rozhodně počítají.

Kreativní ředitel Dinga Bakaba v nedávném rozhovoru narážel na předchozí vyjádření ze strany vývojářů, která byla dle jeho slov špatně interpretována. Na mysli má komentář z roku 2018 z úst hlavního designéra, jímž je Ricardo Bare. V něm totiž zaznělo, že si značka na nějaký čas odpočine.

„V první řadě je potřeba říct, že je to pro nás zvláštní, protože jsme v minulosti nikdy nedělali na pokračování nějaké hry. Bylo to velmi zajímavé. Zvěsti o pozastavení značky byly hodně přehnané a špatně interpretované,” prohlásil Bakaba. Pro jistotu dodal, že nikdy nepadlo rozhodnutí pustit značku k ledu.

Lyonská pobočka Arkane Studios momentálně pracuje na novince Deathloop, která byla oznámena na loňské E3. V plánu bylo vydat hru ještě letos. Od představení se k nám ale žádné další informace nedostaly, těžko tedy říct, jak na tom vývoj nové značky skutečně je.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama