F1 2020 zavede hráče na novou trať v Hanoji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka F1 2020 zavede hráče na novou trať v Hanoji

F1 2020 zavede hráče na novou trať v Hanoji

David Plecháček

David Plecháček

29. 5. 2020 13:57
Reklama

Máme pocit, že z nového ročníku F1 jsme toho v poslední době viděli poměrně dost. Může za to především esport sezona, před jejíž každou velkou cenou je k vidění aktuální trať. Tentokrát to však není ten případ. Vývojáři jen chtějí ukázat i druhou z nových tratí, po nizozemském Zandvoortu zamířili na druhý konec světa, do Hanoje.

Vietnamská velká cena se bude jezdit na okruhu, který nese jméno přilehlého hlavního města. Hanoi Circuit se měl v kalendáři objevit už letos, a proto se ostatní nachází i v závodní hře od Codemasters, koronavirová krize ale možná původní plány naruší. Původně se měl závod odjet už začátkem dubna.

Trať je přes pět a půl kilometrů dlouhá a čítá třiadvacet zatáček. Designéři se údajně inspirovali tratěmi v Suzuce, Monaku a Nürburgringu, přičemž byl její návrh uzpůsobený atraktivitě pro diváky, takže obsahuje například dvě extrémně dlouhé rovinky. Podle vedení F1 by se mělo jednat o jeden z nejrychlejších okruhů v kalendáři F1.

Ani my se nemůžeme dočkat, až se po trati projedeme, aktuálně se však musíme spokojit s trailerem. V něm nás autoři posadí do Ferrari Charlese Leclerca. Do monopostů v novém ročníku usedneme už 10. července, a to klasicky na PC, Xboxu One a PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama