Vyzkoušejte Far Cry 5 zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte Far Cry 5 zdarma

Vyzkoušejte Far Cry 5 zdarma

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 5. 2020 06:24 1
Reklama

Série Far Cry je proslavena zejména velmi dobře zpracovanými záporáky a také svou hratelností. Ubisoft se v ní nebojí udělat si ze všeho tak trochu srandu, a i když na úspěch prvních tří dílů už série asi nenaváže, ani 5. díl není vůbec špatný.

Pokud jste si jej ale ještě nemohli vyzkoušet, nebo nemáte v během vašeho pobytu doma co hrát, připravil si pro vás Ubisoft jedinečnou šanci. Far Cry 5 totiž bude možné vyzkoušet zdarma, a to od 29. května až do 31. května. Jak to už u Ubisoftu bývá zvykem, veškerý váš postup se následně uloží, a pokud si rozhodnete hru koupit ve slevě, můžete začít tam, kde jste o víkendu skončili. Se stahováním můžete začít už dnes.

Far Cry 5 se opět koupe v široké nabídce sandboxu, který sérii doprovází snad od svého začátku. Pavel Makal ve své tehdejší recenzi dal titulu 3/5, a to zejména kvůli tomu, že vývojáři na Far Cry používají furt stejný recept, který ale už přestává být po několika desítkách hodin zábavný. Stále si ale užijete spousty střílení i výbuchů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama