Trailer Fast & Furious ukazuje výbušnou akci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer Fast & Furious ukazuje výbušnou akci

Trailer Fast & Furious ukazuje výbušnou akci

David Plecháček

David Plecháček

28. 5. 2020 08:35 5
Reklama

Kolik her si již vylámalo zuby na adaptaci slavné filmové série? Relativně nedávno si vlnu kritiky odnesl Predator: Hunting Grounds, a do věčných lovišť odkráčel v doprovodu dřívějších her ztvárňujících Terminátora nebo třeba Ramba. Silná značka zkrátka nezaručuje kvalitní hru. A to ani nemusíme chodit k akčním hrám, stejné je to i ve chvíli, kdy se posadíte za volant.

Opět nemusíme sahat nijak zvlášť daleko pro další příklad. Možná si vybavíte, jak vypadala hra The Grand Tour, která měla na obrazovky převést kejkle trojice motoristických superstar Jeremyho Clarksona, Jamese Maye a Richarda Hammonda. Poslední příklad je z trochu jiného ranku, ale výsledek je stejný. Na základě posledního traileru Fast & Furious Crossroads je totiž evidentní, že ani v tomto případě nebude závodění vyloženě zábavnou aktivitou.

Nechceme zatím předvídat, jestli po videoherní adaptaci Rychle a zběsile nikdo ani neštěkne – už jen proto, že si podobné hry své věrné fanoušky vždycky najdou – ale co se týče pojmenování kvalit hry, máme s nimi trochu problémy. Hra nevypadá ani příliš sexy, ani příliš zábavně, přestože bude nabitá k prasknutí akcí, výbuchy a over the top momenty.

Novinka, jejíž vydání je naplánované 7. srpna na PC, Xboxu One a PlayStationu 4 ukazuje, jak se filmová série už dávno odpoutala od samotného závodění a je z ní popcornová akční zábava. Nic víc, nic míň. Stejným stylem se vydala i hra, ne jejímž vývoji se podílelo studio Slightly Mad. Právě autoři Project Cars v nás zanechávají alespoň jiskřičku naděje, že do hry ukryli něco, co na první pohled nevidíme. Snad, doufejme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama