Příběh Warzone nově rozšíří Cpt. Price
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh Warzone nově rozšíří Cpt. Price

Příběh Warzone nově rozšíří Cpt. Price

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 5. 2020 09:14 3
Reklama

Jak už vývojáři z Activisionu před nějakým časem tvrdili, chtějí využít battle royale větev nové Call of Duty: Modern Warfare k dalšímu vyprávění příběhu ze hry. Vše začalo už s první sezónou, ve druhé jsme se pak setkali s Ghostem, který Pricovi posílá zprávu, že se ve Verdansk válčí, a prosí o zaslání bojovníků, kterým se dá věřit.

Třetí sezóna pak přinesla Alexe z kampaně, který má Ghostovi pomoct. Jak jsme ale už informovali, napříč Warzone se začali otevírat bunkry, ve kterých jsme mohli nalézt atomové bomby i zprávy od ruských vojáků. Mise se tak očividně stává obtížnější, a do boje tak vstupuje ta největší zbraň.

Vývojáři vydali nový trailer, který nejen stručně shrnuje příběh, který se ve hře udál doposud, ale i nastřeluje to, co se stane ve čtvrté sezóně. Přijde totiž samotný Cpt. Price společně s Gazem, kteří budou nejspíše součástí dalšího battle passu. Trailer ale ukazuje i další novinky, jako jsou zbraně. 4. sezóna nám přinese nejen Vector, ale také další zbraň, kterou drží právě Cpt. Price. Spekuluje se buď o AK-12 nebo o pušce Galil. Oficiálně se vše dozvíme již za pár dní, čtvrtá sezóna do hry zamíří už 3. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama