Xboxu se daří, konzolí bude dostatek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xboxu se daří, konzolí bude dostatek

Xboxu se daří, konzolí bude dostatek

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 5. 2020 12:13 7
Reklama

U Sony jsme už několikrát slyšeli, že se vedení bojí o počet svých konzolí. Samozřejmě není lehké se ve vyjádřeních vyznat, zatímco jednou vedení tvrdí, že konzolí nebude dostatek, podruhé zase naopak plánuje snížit výrobu, jelikož se nejspíše kvůli ceně očekává menší zájem. Xbox takové problémy očividně neřeší.

Phil Spencer, ředitel divize Xboxu, totiž v podcastu Reggieho Fils-Aimého, bývalého ředitele Nintendo of America, řekl, že to s Xboxem vypadá dobře. Pandemie sice zasáhla vývoj her, zejména těch v „před-obsahové části“, Xbox Series X ale stále míří na vydání ke konci tohoto roku.

„Museli jsme překonat několik výzev, ale co se deadlinů týče, cítíme se opravdu dobře. I naši dodavatelé se cítí dobře. A co se hardwaru týče, myslíme si, že jsme schopni dodat dostatek produktů.“ Spencer tak opět po několika týdnech hráče ujišťuje, že nové generace bude nejen dostatek, ale také bude vydána tak, jak Xbox naplánoval.

Kromě toho se zdá, že bychom se brzy mohli dočkat oznámení samotného data vydání i ceny. Na Microsoft Store se totiž objevila stránka pro Xbox Series X, která bude nejspíše sloužit k předobjednání konzole. Zatím toho moc neprozrazuje, místo tlačítka „koupit“ vidíme jen „Coming Soon“, snad se ale brzy vedle něj objeví i cena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama