O třetí Bayonettu si nemáme dělat starosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O třetí Bayonettu si nemáme dělat starosti

O třetí Bayonettu si nemáme dělat starosti

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 5. 2020 09:40
Reklama

Bayonetta patří mezi rodinné stříbro vývojářského studia PlatinumGames a dobrodružství prostořeké a dlouhonohé čarodějky s nepřekonatelnou palebnou silou si už mohli vyzkoušet hráči na celé řadě platforem. K oznámení třetího dílu však došlo už v roce 2017 a od té doby je kolem hry až podezřelé ticho. To by nás ale dle slov člověka z nejpovolanějších nemělo znepokojovat.

V rozhovoru pro magazín VGC se k situaci totiž vyjádřil sám Hideki Kamija, duchovní otec značky. Ten uvedl, že má rozhodně radost z toho, jak se hráči o stav vývoje pokračování zajímají. Na druhou stranu si ale údajně povšiml na sociálních sítích sílícího trendu, a sice otázek na to, zda nebylo nové pokračování náhodou zrušeno.

Kamija říká, že pokud máte podobné pochybnosti o budoucnosti série Bayonetta, máte je doslova vyhodit z okna. PlatinumGames na nové hře pilně pracují a rozhodně není žádný důvod se znepokojovat. Šéf studia vás naopak žádá, abyste se na nové pokračování těšili. Není to ostatně poprvé, co byl s podobnou otázkou konfrontován, k vývoji třetí Bayonetty se vyjadřuje pravidelně ve smyslu "vše jde hladce a podle plánu".

Bayonetta 3 se aktuálně chystá exkluzivně pro Nintendo Switch, kde jsou v současnosti k dispozici i oba předchozí díly série. Zatímco první Bayonettu si můžete zahrát na množství platforem včetně PC, druhý díl vyšel exkluzivně na Wii U a následně se dočkal portu pro Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama