Ghost of Tsushima zabere 30 až 50 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost of Tsushima zabere 30 až 50 hodin

Ghost of Tsushima zabere 30 až 50 hodin

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 5. 2020 05:11 1
Reklama

Minulý týden se nám Ghost of Tsushima blíže představil v rámci prezentace State of Play. Další informace jsme získali přímo od autorů, kteří prozradili důležité detaily během rozhovorů s novináři. Přiblížili například soubojový systém, který by měl představovat slušnou výzvu. Naposledy také naznačili, jak bude hra dlouhá.

Na velikost poukázal nejprve výtvarný ředitel Jason Connell. Ghost of Tsushima je dle jeho slov největší hra, jakou studio Sucker Punch doposud vytvořilo, rozsahem výrazně překonává Infamous: Second Son. S tím se ale tak nějak počítalo.

Podobnou otázku ale obdržel i kreativní ředitel Nate Fox, jehož oslovili redaktoři brazilské stránky Voxel. Z vyjádření vyplývá, že základní příběh spolu s vedlejšími aktivitami zabere 30 až 50 hodin. Fox přímo neřekl, jak dlouhá bude samotná hlavní dějová linka, pouze naznačil, že nezabere víc než 30 hodin. Zároveň doporučil, aby všichni hráči občas zapomněli na hlavní úkol a věnovali se také vedlejším aktivitám.

Gameplay ukázka také vzbudila obavy, že bude ostrov sice velký, ale prázdný. V záběrech hlavní hrdina nepotkal mnoho NPC postav, nenarazil ani na potulující se nepřátelské jednotky. Fox ale přislíbil, že budou hráči potkávat Mongoly na každém kroku. Zároveň zdůraznil, že byla mapa v ukázce velmi přiblížena, přičemž šlo pouze o malou úvodní lokaci. Tsushima také nabídne různé biomy, například zasněžené hory, bambusové lesy, travnaté pláně a další.

Sliby autorů si ověříme za necelé dva měsíce. Ghost of Tsushima vychází 17. července jako exkluzivita pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama