Nintendo: Práce na dálku bude mít dopad
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo: Práce na dálku bude mít dopad

Nintendo: Práce na dálku bude mít dopad

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 5. 2020 14:27
Reklama

Zatímco u některých studií nebyl dle vyjádření vedení s přesunem práce domů problém, u Nintenda je to opačně. Během konference pro investory se k tomuto tématu vyjádřil prezident Nintenda Shuntaro Furukawa, který doufá, že se dopady na výrobu do léta zmírní, nebo úplně vymizí. I přes to ale očekává, že práce z domova bude mít velký dopad.

„Co se herního vývoje dělaného na dálku týče, jelikož zde jsou velké limity na to, co jde dělat z domova, myslíme si, že to bude mít velký dopad. Nintendo má vývojářské partnery a vývojářské pobočky nejen v Japonsku, ale po celém světě. První zasažené lokace byly pobočky v Evropě a Americe, kde se začalo pracovat z domova velmi brzy. Potom se na práci z domova přesunuly i naše týmy v Japonsku. Právě v případě Japonska to mělo velký dopad na vývoj, protože jsme nebyli na práci na dálku připraveni.“

Nintendo pak prý stále získává nové zkušenosti s tím, co se dá a nedá udělat na dálku, a čas strávený nad vývojem se může popřípadě navýšit. Zároveň ale studio plánuje vydávat nové hry i nad rámec těch, které již oznámilo, původní čas vydání se ale může kvůli již zmíněným problémům ještě měnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama