Civilizace 6 zdarma na Epic Games Store
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Civilizace 6 zdarma na Epic Games Store

Civilizace 6 zdarma na Epic Games Store

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 5. 2020 14:30 9
Reklama

Minulý týden přinesl obchod Epic Games Store obrovskou bombu – hráčům nabídnul zdarma hru Grand Theft Auto V. O té není třeba moc informovat, slovo bomba jsme ale zvolili záměrně. Zájem hráčů totiž naprosto odbouchnul servery Epicu, a několik hodin byl zájem tak úporný, že se na stránky nešlo dostat. Týden od nabídky uplynul, a pravidla jsou jasná. V 17:00 se nabídka obměnila, ani tentokrát nejde o žádnou maličkost. Obchod totiž zdarma nabídne Civilization 6.

Civilization 6 sice vyšla už před 6 lety, vývojáři se o hru ale stále starají. Od svého vydání do hry vyšlo hned několik DLC přidávající další aspekty, se kterými se hráči musí vypořádat. A zájem o hru stále je, na Steamu, který byl ještě do nedávna hlavní platformou Firaxisu, hru každý měsíc hraje okolo 20 – 30 tisíc hráčů.

Nedávno jsme se zároveň dozvěděli, že podpora této strategie nekončí, a dokonce se chystá nový season pass se šesti dalšími DLC. Pokud tedy ještě „civku“ stále nevlastníte, doporučujeme zamířit na stránky Epic Games Store, kde giveaway probíhá. Dle nových pravidel by ale váš účet měl mít dvoufázové ověřování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama