Xbox Series S je prý stále ve vývoji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox Series S je prý stále ve vývoji

Xbox Series S je prý stále ve vývoji

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 5. 2020 15:52 61
Reklama

V současné době se v rámci nové generace mluví zejména o Xbox Series X a PlayStationu 5. Pokud se odtrhneme od diskuzí kdo je či není lepší, stále je tu ještě jedna konzole, na kterou se možná trochu zapomnělo – Xbox Series S či Lockhart. I když se zdá, že se již její vývoj ukončil, Jez Corden tvrdí opak.

Je pravdou, že přes několika měsíci se objevily spekulace hovořící o tom, že vývoj Lockhartu byl kvůli soustředění se na launch Xbox Series X pozastaven. Nyní se ale opět začíná hovořit o obnovení vývoje, ke kterému přispívá i již zmíněný Jez Corden, redaktor Windows Central.

Ten tvrdí, že Microsoft Lockhart zatím nezrušil, jelikož někteří vývojáři, se kterými Corden mluvil, stále pro tuto konzoli hry vyvíjí. Oznámení bychom se měli dočkat až ve chvíli, kdy bude jasná cena, jelikož právě to má být dominantou Lockhartu, naopak má být o něco méně výkonný než XSX.

Upozorňuje ale na to, že Microsoft nemá problém s tím rušit věci na poslední chvíli. Jako příklad zmiňuje Surface Mini, které už bylo připravené na oficiální představení, vedení jej ale v poslední chvíli zrušilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama